Artikelen

Bureau Gerritsen

Bij Bureau Gerritsen vragen we: ‘Waar ben jij uniek in?’. Elke mens heeft een unieke set talenten en competenties. Daarmee bouw je je leven en je loopbaan op. Hoe ontdek je jouw talenten en hoe maak je daar een sterke kracht van: een personal branding? Met toegevoegde waarde voor opdrachtgevers en organisaties. Als zelfstandige of in loondienst. Zodat jij kunt doen waar je goed in bent en wat je graag wilt. Wij zijn uniek in het helder maken van jouw toegevoegde waarde en die samen te vertalen naar werk. Voor een perfecte match tussen jou en je functie/werk.

Lees meer...

Ewald Brink en de Grip op zijn loopbaan

Dat is Ewald Brink gelukt, zie hier zijn verhaal

Ewald Brink wordt over een paar maanden 60 jaar. Hij heeft van de cursus Grip op je loopbaan. Persoonlijk leiderschap voor medewerkers vanaf 55 jaar gebruik gemaakt om gestructureerd de tijd te nemen om stil te staan bij zijn loopbaanontwikkeling. Wat gaat goed en wat niet? Hoe wil ik mijn leven de komende jaren invullen, in werk en privé?

Lees meer...

Zo bevordert HR de ontwikkeling van oudere medewerkers

HRM-afdelingen staan voor een flinke uitdaging. Hoe kun je faciliteren dat de oudere medewerker inzetbaar blijft?

De context is duidelijk: langer vitaal, langer doorwerken, snelle veranderingen, verzwaring en soms versaaiïng van de functie-inhoud. Maar wat gebeurt er in het hoofd van de oudere medewerker? Hoe ervaart hij of zij deze grote verschuivingen? En hoe kun je als organisatie slim aansluiten op de beleving en behoefte van de oudere medewerker? Hoe geef je het stuur in handen van de medewerker zelf?

Lees meer...

Werkondernemerschap

De huidige arbeidsmarkt vraagt om werkondernemerschap. Hoe zorg je er voor dat je duurzaam aan het werk blijft en je eigen werkzekerheid kunt organiseren?

Lees meer...

Uniek!

Wij geloven dat je als mens en als werkend mens rond je veertigste levensjaar een eigen manier, een eigen vorm van leven en werken hebt ontwikkeld. Je hebt jouw manier gevonden. Jouw aanpak waarin je sterke kanten naar voren komen, waar je in gelooft en die je graag wil blijven toepassen en verbeteren. Dat maakt je uniek.

Lees meer...

Niet in balans? Test je werkondernemerschap!

Hoe is dat voor jou? Ga jij nog met plezier naar je werk? Vind je dat je tot je recht komt in jouw werk? Kun je je talenten goed inzetten? Worden jouw competenties goed gebruikt?

Stel je jezelf wel eens de vraag of je werk nog goed aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden? Want niets staat stil, alles verandert. En gelukkig maar, anders zou er geen enkele ontwikkeling zijn bij ons zelf en in ons werk.

Lees meer...