Ervaringen van klanten

“Ik heb Eddie Gerritsen leren kennen als een betrokken en empathisch coach met de kennis en ervaring om gericht je eigen competenties en beeld van de toekomst helder te beschrijven. Dit nieuwe uitgangspunt helpt je in het maken van de juiste keuzes om je loopbaan en persoonlijke ontwikkeling verder vorm te geven.”

– Arnoud Meester

“In mijn zoektocht naar een goede outplacementcoach (en natuurlijk die droombaan!), raakte ik enthousiast over Bureau Gerritsen. Ik heb Eddie Gerritsen leren kennen als een zeer ervaren, dienstverlenend en betrokken persoon. Daarnaast heeft hij zich laten zien als een proactieve, betrouwbare en professionele sparringpartner. Eddie Gerritsen heeft een zeer persoonlijke benadering. Hij is te allen tijde bereid met je mee te denken over zowel grote als ook kleine issues. Een dienstverlening waar je U tegen zegt!"

– Inge Le Gras

"Sinds 2015 werken wij naar volle tevredenheid samen met Bureau Gerritsen. Tijdens de career development workshops zetten wij medewerkers in beweging om na te denken over hun eigen loopbaan en inzetbaarheid. In een aantal stappen, krijgen zij meer zicht op hun sterke punten en drijfveren en zetten deze om in een actieplan. Willem IJzereef kijkt altijd met een positieve blik naar mensen, denkt in kansen en is gericht op persoonlijke groei (verticaal of horizontaal). Willem is geen solist, maar werkt écht samen met de klant."

– opdrachtgever in de elektriciteitssector