Ga naar de inhoud

Ervaringen van klanten

    Ervaringen van klanten

    “Het traject met Eddie heeft mij inzicht geboden in waarom ik bepaalde keuzes maak, waarom ik sta waar ik nu sta en het heeft me geholpen om sneller bepaalde signalen van mijzelf te herkennen. Ik merk nu, een paar maanden na het afronden van het traject, dat ik veel beter en sneller keuzes kan maken die bij mij passen. Dat is enorm waardevol, waarvoor dank Eddie!”

    “Aanvullend inzicht in wie ik ben, wat mijn sterke punten zijn en (deels) hoe ik ben geworden zo als ik momenteel ben. Dat integrale plaatje biedt een mooie basis om mijn loopbaan verder vervolg te geven door het benoemen van concrete acties en vervolgstappen.”

    “Vanaf het begin heeft Eddie mij enorm goed begeleid. Wat ik erg fijn vond bij Eddie is dat hij mij voldoende gelegenheid gaf om mijn toekomstverwachtingen met hem te delen en dat hij mij, stap-voor-stap, hielp om ze zinvol en concreet te maken. Niet alleen over mijn loopbaan maar ook over mijn persoonlijke wens om meer sociaal maatschappelijk bij te kunnen dragen aan de samenleving.”