Ga naar de inhoud

Loopbaancoaching van reclasseringmedewerkster Margje Barendse

    “Het traject heeft mij opgeleverd dat ik niet langer mijn kop in het zand kan / wil steken en in mijn “comfort zone” wil blijven. Het heeft me bewust gemaakt van wat mijn passie is, wat mijn kwaliteiten zijn en vooral het durven geloven in deze kwaliteiten i.p.v. mezelf omlaag halen. Het was erg prettig om aan de start waar te nemen welke kwaliteiten bij mij passen, waar ik goed in ben en waar ik in zou willen groeien. Positieve insteek! Daarnaast vond ik Eddie als coach heel prettig. Hij hield een spiegel voor wanneer nodig, confronteerde op een prettige wijze en heeft mijn vertrouwen in mijn carrière doen laten toenemen. Niets was gek, geen oordelen. Ook vond ik het erg prettig dat ik zelf het tempo mocht bepalen. Ik vond het persoonlijk prettig dat er de laatste periode tijd tussen de gesprekken zat zodat ik zelf de verantwoordelijkheid moest nemen om bepaalde stappen te nemen.”