Ga naar de inhoud

Mooie kans voor Rijksmedewerkers: gesubsidieerd Loopbaanadvies door een Register Loopbaanprofessional (RL) bij Bureau Gerritsen!

  Mooie kans voor Rijksmedewerkers: gesubsidieerd Loopbaanadvies door een Register Loopbaanprofessional (RL) bij Bureau Gerritsen!

  Iedere Rijksmedewerker kan gebruik maken van de Regeling Loopbaanadvies van het A+O fonds Rijk door een Register Loopbaanprofessional in te schakelen. Ga naar www.loopbaanadvies.aofondsrijk.nl en vraag je gesubsidieerde loopbaanadvies aan.

  gesubsidieerd loopbaanadvies

  Heb je bijvoorbeeld één van de volgende vragen:

  • Hoe kan ik in mijn huidige functie sterker tot mijn recht komen?
  • Ik wil volgend jaar een nieuwe functie; hoe bereid ik me voor?
  • Mijn baan vervalt; hoe verder?
  • Wat zou een volgende stap zijn in mijn loopbaan?
  • Hoe kan ik mij het best ontwikkelen?
  • Wat zijn mijn sterke kanten?

  Kortom: hoe zorg ik er voor dat ik me echt weer thuis voel in mijn werk?

  De gecertificeerde Register Loopbaanprofessional van Bureau Gerritsen biedt je daarvoor een gedegen Loopbaanadviestraject, waarna je weer weet wat je wil en hoe je met je werk verder wilt gaan.

  We starten met een uitgebreid persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we jouw situatie en vraag bespreken. Dan stellen we je een begeleidingstraject voor dat aansluit bij je persoonlijke verwachtingen en kun je als je dat wenst zo snel mogelijk starten.

  Het Loopbaanadviestraject bij Bureau Gerritsen is maatwerk, waarin we met behulp van testen en tussentijdse opdrachten geleidelijk toewerken naar een Persoonlijk Loopbaanplan waar je in gelooft en gemotiveerd mee aan de gang wilt gaan.

  Gespreksonderwerpen in het Loopbaanadviestraject kunnen zijn:

  • Het goed verkennen van jouw vraag en loopbaansituatie.
  • Zelfreflectie, talenten, sterke kanten en drijfveren: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, waar sta ik nu?
  • Opstellen van een persoonlijk profiel en personal brand: wat heb ik te bieden?
  • Welke rollen of functies passen bij mij? Waar wil ik naar toe?
  • Kennis van jouw arbeidsmarkt en netwerken.
  • Loopbaanplan met doelen en acties.

  Resultaat:

  • Je hebt een Persoonlijk Loopbaanplan en je weet hoe je graag verder wilt.
  • Je kent je sterke kanten en kunt die goed overbrengen.
  • Je weet welke rol/functie/werkomgeving het beste bij je past.
  • Je gaat actief de arbeidsmarkt op (netwerk, solliciteren).
  • Je werkt stap voor stap naar je doel toe.

  Geldt bovenstaande regeling niet voor jou maar ken je wel andere Rijksmedewerkers die toe zijn aan het nadenken over hun loopbaan en het lastig vinden om daarin keuzes te maken? Wijs ze dan op deze regeling, wij helpen ze graag verder!

  Je kunt je aanmelden voor een vrijblijvend persoonlijk kennismakingsgesprek door een e-mail te sturen naar info@bureaugerritsen.nl of te bellen naar Marliet Webb op 035-6937811.

  De gesprekken kunnen online plaatsvinden of op ons kantoor in Bussum, waar wij maatregelen hebben getroffen in lijn met de richtlijnen van het RIVM. Ons kantoor is centraal gelegen in ‘t Gooi, waardoor het goed bereikbaar is per auto, per trein of op de fiets.

  Wij helpen je graag verder in jouw loopbaan!