Onze diensten

Consultancy

· Hoe kan ik de inzetbaarheid van mijn medewerkers vergroten?

Lees meer...

Executive coaching

Als eindverantwoordelijke voor een organisatie(onderdeel) sta je in een bijzonder krachtenveld. Van jou wordt leiderschap verwacht en het vermogen in alle onzekerheid sturing en duidelijkheid te geven. En dat in een constant veranderende en ongrijpbare omgeving.

Lees meer...

Zelfstandig ondernemerschap

Wat is er niet mooier dan je eigen werk te kunnen ondernemen? Zelf te kiezen en verantwoordelijkheid te nemen voor welk werk je doet, welke diensten je verleent en zelf zorg te dragen voor de kwaliteit van je werk? Waarbij je optimaal je eigen talenten en competenties gebruikt om tot een mooi aanbod te komen.

Als zelfstandige werken of samen met anderen een bedrijf opbouwen. Zo kan je optimaal je passie verwezenlijken!

Lees meer...

Persoonlijke coaching

In verschillende fases van je leven sta je voor keuzes of heb je diepere vragen. Je wilt groeien in je eigen zelfsturing, je wilt belemmeringen opheffen of patronen veranderen, je wilt sterker worden en groeien. Of je zoekt naar zingeving. Ook kun je leren hoe je persoonlijke effectiviteit steviger wordt.

Lees meer...

Vitaliteitsscan

Vitaliteit en inzetbaarheid beïnvloeden en versterken elkaar. Vitaliteit maakt inzetbaar, inzetbaarheid maakt vitaal. Vanuit deze integrale aanpak hebben wij een bijzondere vitaliteitsscan ontwikkeld.

Deze bestaat uit twee delen: diagnose en coaching. In twee gesprekken loop je langs:

Lees meer...

Outplacement

Samenwerken tot aan de nieuwe baan!

Ik ga mijn baan verliezen. Hoe vind ik een nieuwe baan?

Wie zijn/haar baan verliest komt op een complexe arbeidsmarkt terecht. Het meeste werk wordt niet meer aangeboden in de vorm van een baan, maar steeds meer als tijdelijk project. Met solliciteren alleen kom je er meestal niet.

Lees meer...