Ervaringen van klanten

Deelnemer aan training ‘Goed in je vel! Goed in je loopbaan!’ voor 35-55 jaar bij een universiteit

“Gedurende dit traject is mij een spiegel voorgehouden die mij heeft gewezen op mijn sterke punten. Dit was ik gedurende mijn carrière enigszins uit het oog verloren, waardoor ik veel zaken op de “automatische piloot” deed. Doordat mijn sterke punten zijn uitgelicht, heb ik weer de motivatie gekregen om nieuwe loopbaanmogelijkheden aan te gaan. Dit heeft geresulteerd in een nieuwe functie, waarvan ik voorafgaand aan dit traject niet gedacht had dat ik daarvoor in aanmerking zou komen. Concluderend: dit traject heeft mij wakker geschud en doen inzien dat ik ook op andere vlakken dan mijn vertrouwde werkomgeving succesvol kan zijn.” 

Outplacement van voormalig reclasseringsmedewerkster

“Tijdens het traject bij Bureau Gerritsen heb ik mijn zelfverzekerdheid teruggevonden door te ontdekken wat mijn sterke punten zijn en te leren dat deze er beslist mogen zijn!” 

Loopbaanbegeleiding van medewerkster bij overheidsorgaan ter bevordering van de kwaliteit gezondheidszorg

“Mijn focus is terug en kan nu ook het plezier weer terugvinden. Binnen de organisatie waar ik werk komen nu ook kansen voorbij en daar ga ik voor. Of het lukt weet ik niet, maar ik wacht niet meer af. Ik sta weer in het werkveld in plaats van aan de buitenkant.”