Ervaringen van klanten

Deelneemster aan training ‘De Vitale Loopbaan’ bij een Europese netbeheerder

“Ik heb weer extra mooie inzichten gekregen en geleerd van de deelnemers om mij heen in de groep. Ook met Willem heb ik hele fijne en inspirerende gesprekken gehad die mij weer verder op weg hebben geholpen op mijn ontdekkingsreis naar mijn stip op de horizon en dichterbij te komen bij mijn hart en wat mij ECHT gelukkig maakt.”

Loopbaancoaching van reclasseringmedewerkster Margje Barendse

“Het traject heeft mij opgeleverd dat ik niet langer mijn kop in het zand kan / wil steken en in mijn “comfort zone” wil blijven. Het heeft me bewust gemaakt van wat mijn passie is, wat mijn kwaliteiten zijn en vooral het durven geloven in deze kwaliteiten i.p.v. mezelf omlaag halen. Het was erg prettig om aan de start waar te nemen welke kwaliteiten bij mij passen, waar ik goed in ben en waar ik in zou willen groeien. Positieve insteek! Daarnaast vond ik Eddie als coach heel prettig. Hij hield een spiegel voor wanneer nodig, confronteerde op een prettige wijze en heeft mijn vertrouwen in mijn carrière doen laten toenemen. Niets was gek, geen oordelen. Ook vond ik het erg prettig dat ik zelf het tempo mocht bepalen. Ik vond het persoonlijk prettig dat er de laatste periode tijd tussen de gesprekken zat zodat ik zelf de verantwoordelijkheid moest nemen om bepaalde stappen te nemen.”

Deelnemer aan training ‘Grip op je loopbaan’ voor 35-55 jaar bij een universiteit

“Op dit moment ben ik mij aan het oriënteren op de arbeidsmarkt voor een nieuwe functie. Deze cursus heeft mij geholpen met de keuze van functies waar ik gelukkig in kan worden. Dus ook waar ik in het verleden tegen aan ben gelopen. Met de gekregen inzichten kan ik ook problemen in mijn privé leven oppakken en aan gaan werken.”

Deelnemer aan training ‘Grip op je loopbaan’ voor 55+ bij een ziekenhuis

“Vanuit de levensloop gebruikmaken van de kernkwaliteiten en uiteindelijk opnemen in een levensloopbaanplan is het een uitstekende manier en goede onderlegger om mij verder voor te bereiden op de nieuwe levensfase (met pensioen gaan). Willem IJzereef heeft zich hierin een goede coach getoond waar hij zichzelf niet op de voorgrond stelde, maar hulp bood bij het verkrijgen van een zelfbeeld en van daaruit samen het aanscherpen van het loopbaanplan. De instrumenten/documenten/formulieren die daarvoor gebruikt zijn, heb ik als zeer zinvol ervaren.”

Loopbaancoaching van reclasseringmedewerkster

“Ik heb mezelf zowel op privé- als zakelijk gebied beter leren kennen. De heer IJzereef heeft mij meerdere malen een spiegel voorgehouden, waardoor ik meer inzicht heb gekregen over mezelf als persoon, de ontwikkeling waarin ik zit en wat de volgende stappen zijn om verder te komen in mijn ontwikkeling. Dit traject kwam voor mij op het juiste moment, zowel op zakelijk als privé vlak. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben mij meer bewust van mijn kwaliteiten.”

Loopbaancoaching van medewerkster vakbond

“Tijdens het loopbaancoachingstraject heb ik meer duidelijkheid gekregen over wat mijn talenten zijn en hoe ik deze het beste kan inzetten. We kwamen al snel tot de conclusie dat een baan in een andere sector een goede keuze zou zijn. Ik zou die stap zelf nooit durven nemen, maar met m.b.v. de coach kreeg ik het duwtje in de rug en de tips om toch de sprong in het diepe te nemen. Ik ben hier heel blij mee en ik hoop nog veel jaren met plezier te werken. Bedankt!”