Ervaringen van klanten

Deelnemer aan training ‘Grip op je loopbaan’ voor 55+ bij een ziekenhuis

“Vanuit de levensloop gebruikmaken van de kernkwaliteiten en uiteindelijk opnemen in een levensloopbaanplan is het een uitstekende manier en goede onderlegger om mij verder voor te bereiden op de nieuwe levensfase (met pensioen gaan). Willem IJzereef heeft zich hierin een goede coach getoond waar hij zichzelf niet op de voorgrond stelde, maar hulp bood bij het verkrijgen van een zelfbeeld en van daaruit samen het aanscherpen van het loopbaanplan. De instrumenten/documenten/formulieren die daarvoor gebruikt zijn, heb ik als zeer zinvol ervaren.”

Loopbaancoaching van reclasseringmedewerkster

“Ik heb mezelf zowel op privé- als zakelijk gebied beter leren kennen. De heer IJzereef heeft mij meerdere malen een spiegel voorgehouden, waardoor ik meer inzicht heb gekregen over mezelf als persoon, de ontwikkeling waarin ik zit en wat de volgende stappen zijn om verder te komen in mijn ontwikkeling. Dit traject kwam voor mij op het juiste moment, zowel op zakelijk als privé vlak. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en ben mij meer bewust van mijn kwaliteiten.”

Loopbaancoaching van medewerkster vakbond

“Tijdens het loopbaancoachingstraject heb ik meer duidelijkheid gekregen over wat mijn talenten zijn en hoe ik deze het beste kan inzetten. We kwamen al snel tot de conclusie dat een baan in een andere sector een goede keuze zou zijn. Ik zou die stap zelf nooit durven nemen, maar met m.b.v. de coach kreeg ik het duwtje in de rug en de tips om toch de sprong in het diepe te nemen. Ik ben hier heel blij mee en ik hoop nog veel jaren met plezier te werken. Bedankt!”

Outplacementbegeleiding van medewerker technologiebedrijf

“Er was vanaf het eerste begin met name tijd voor het bespreken en reflecteren over de situatie en fase waarin ik zat, dit heb ik als prettig en opbouwend ervaren. Door te reflecteren kwam er ruimte voor de meer inhoudelijke invulling van deze periode, met name het solliciteren zelf.

Verder heb ik de ideeën omtrent werk ondernemerschap en verbintenis zoeken zeer op prijs gesteld, dit heeft gelijkheid terug gebracht in de relatie tot werkgevers, deze zal ik meenemen in de toekomst.

Wat ik pas achteraf ben gaan waarderen was de opmerking aan het begin van het traject over het gunnen van een positie binnen een bedrijf waar je het naar je zin hebt…”

Loopbaancoaching van publieke omroepmedewerkster

“In overzichtelijke stappen inzichtelijk gemaakt waar sterktes liggen en wat haalbare stappen zijn om daar weer meer vorm aan te geven. Hoe weer meer in kracht en energie te komen. Heel prettig dat coach veel mensenkennis en empathie en ervaring heeft. Voelde me gezien en gehoord en echt op weg geholpen!”

Deelnemer aan training ‘Grip op je loopbaan’ voor 55+ bij een ziekenhuis

“Dit traject heeft mij opgeleverd dat ik meer voor mezelf opkom. Het heft in eigen hand heb genomen, en zichtbaar wordt op mijn afdeling. Na verlies van mijn echtgenoot zat ik in een dip en met deze coaching heb ik weer een stap verder kunnen zetten.”