Ervaringen van klanten

Outplacementbegeleiding van medewerker technologiebedrijf

“Er was vanaf het eerste begin met name tijd voor het bespreken en reflecteren over de situatie en fase waarin ik zat, dit heb ik als prettig en opbouwend ervaren. Door te reflecteren kwam er ruimte voor de meer inhoudelijke invulling van deze periode, met name het solliciteren zelf.

Verder heb ik de ideeën omtrent werk ondernemerschap en verbintenis zoeken zeer op prijs gesteld, dit heeft gelijkheid terug gebracht in de relatie tot werkgevers, deze zal ik meenemen in de toekomst.

Wat ik pas achteraf ben gaan waarderen was de opmerking aan het begin van het traject over het gunnen van een positie binnen een bedrijf waar je het naar je zin hebt…”

Loopbaancoaching van publieke omroepmedewerkster

“In overzichtelijke stappen inzichtelijk gemaakt waar sterktes liggen en wat haalbare stappen zijn om daar weer meer vorm aan te geven. Hoe weer meer in kracht en energie te komen. Heel prettig dat coach veel mensenkennis en empathie en ervaring heeft. Voelde me gezien en gehoord en echt op weg geholpen!”

Deelnemer aan training ‘Grip op je loopbaan’ voor 55+ bij een ziekenhuis

“Dit traject heeft mij opgeleverd dat ik meer voor mezelf opkom. Het heft in eigen hand heb genomen, en zichtbaar wordt op mijn afdeling. Na verlies van mijn echtgenoot zat ik in een dip en met deze coaching heb ik weer een stap verder kunnen zetten.”

Outplacementbegeleiding van medewerker grote financiële dienstverlener

“Het traject heeft mij geleerd wat mijn kwaliteiten zijn en welke competenties er bij mij passen. Daarnaast heeft Eddie mij laten realiseren wat ik (op dit moment) belangrijk vind in een nieuwe baan, en hij heeft mij ook gestimuleerd om de keuze te maken die voor mij het meest geluk en plezier zou opleveren.”

Deelneemster aan training ‘De Vitale Loopbaan’ bij een Europese netbeheerder

“Ik heb op eigen initiatief mijn werk aangepast (jobcraft) in overleg met mijn leidinggevende. Dat gaf mij energie. Verder is het loopbaanplan een praktische handreiking hoe nu verder te gaan. De gesprekken met de coach waren diepgaand en een goede spiegel.”

Loopbaancoaching van reclasseringmedewerkster

“Gedurende het traject heeft het mij inzicht gegeven en heb ik zelf een keuze kunnen maken die goed voelt en welke op dit moment bij mij past. Ook goed laten inzien dat ik de problemen moet laten waar ze thuis horen.

Mijn coach heeft mij op een rustige en niet belerende of dwingende manier een spiegel voor gehouden. Ik vond mijn coach een prettig, invoelend iemand waarbij ik mij op mijn gemak voelde.”