Ga naar de inhoud

Re-integratie 1e en 2e spoor

  Op weg naar een toekomstbestendige functie.

  Ben jij tijdelijk geheel of gedeeltelijk uitgevallen door ziekte of andere omstandigheden? Bij Bureau Gerritsen helpen wij jou graag op weg naar een toekomstbestendige functie. Of het nu gaat om re-integratie in de eigen of een andere rol/ functie binnen de organisatie (re-integratie 1e spoor), of re-integratie buiten de organisatie (re-integratie 2e spoor), ons doel is om jou duurzaam te (her)plaatsen in een functie waar zowel jij als de werkgever tevreden mee zijn.

  Re-integratie 1e en 2e spoor


  Re-integratie met aandacht voor elke levensfase: Onze succesvolle aanpak

  Wij onderscheiden ons door onze hoge kwaliteit en klanttevredenheid, waarbij we de Wet Verbetering Poortwachter nauwkeurig volgen en werken met gecertificeerde loopbaanadviseurs. Onze succesvolle re-integratieprogramma biedt aandacht voor de vragen die in elke levensfase kunnen spelen, met als centraal gedachtegoed veerkracht en groei. Ons begeleidingsproces begint met een intake om jouw situatie te bespreken en jouw vermogen om een nieuwe stap te zetten in te schatten. Vervolgens wordt er een begeleidingsvoorstel gedaan dat afgestemd is op jouw situatie en ter goedkeuring wordt voorgelegd aan de opdrachtgever.

  Een modulair re-integratietraject op maat

  Wij bieden een modulair re-integratietraject op maat, met verschillende modules afhankelijk van het type re-integratie. Bij re-integratie 1e spoor start het traject met een probleemanalyse van de ontstane situatie en het in beeld brengen van de omstandigheden die tot de ziekte uitval hebben geleid. Vervolgens wordt er een werkprofiel opgesteld en wordt er een re-integratieplan opgesteld. Bij re-integratie 2e spoor wordt er een persoonlijk en professioneel profiel opgesteld, gevolgd door een actie- en loopbaanplan. Bureau Gerritsen biedt daarnaast ook begeleiding en advies bij opleiding en training om de kansen op werk op de arbeidsmarkt te vergroten.

  Meer informatie?

  Wil je meer informatie over onze re-integratietrajecten en de verschillende modules die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op!