Ga naar de inhoud

Eddie Gerritsen

“Waar word ik nou echt gelukkig van?”
Deze vraag stelde ik mijzelf al vroeg in mijn leven. Ik was begin 20, overspannen en niet gelukkig met mijn werk en leven. Wist niet wat ik wilde, wat goed voor mezelf zou zijn. Voelde me onzeker in mijn werk en twijfelde sterk of het wel bij mij paste. Het dwong me om stil te staan bij waar ik gelukkiger van zou worden. Dat was de start van mijn reis om mezelf beter te leren kennen. Een lastige reis, omdat ik het beeld dat ik van mezelf had, moest herzien en me ook los moest maken van de verwachtingen van mijn omgeving. Wie ben ik nu werkelijk, welke waarden vind ik belangrijk, waar sta ik voor, wat zijn mijn sterke kanten en wat wil ik daar in mijn werk en leven meedoen? Door deze ervaring besloot ik om alleen nog maar dingen te doen die echt bij mij passen.

Deze ervaring en ontdekkingsreis in mijn eigen leven inspireerde mij zo dat ik besloot ook andere mensen te gaan helpen bij hun reis. Ik heb gewerkt en ervaring opgedaan als organisatieadviseur, trainer/coach en leidinggevende in zowel profit als non-profit organisaties. Ook heb ik als ondernemer verschillende bedrijven opgezet en geleid. In deze verschillende rollen werd ik steeds meer coach voor anderen. En nu sta ik vanuit Bureau Gerritsen al weer heel lang mensen bij in het te kiezen voor wat echt betekenis heeft in zowel hun werk als hun leven. Centraal daarbij staat dat ik mensen help bewust en ondernemend te worden in de dingen die er echt toe doen in hun werk, loopbaan en leven. Daar ga ik graag het gesprek over aan.

Eddie Gerritsen

Het traject heeft mij in eerste instantie doen inzien dat mijn twijfels over mijn loopbaan niet nodig waren en dat het gevoel in welke richting ik moet gaan aansluit bij mijn vaardigheden en wensen. Daarnaast heeft het me in de laatste fase duidelijke actiepunten opgeleverd die ik kan gebruiken om mijn loopbaan vorm te geven. Eddie is een fijne coach bij wie ik me makkelijk kon openstellen om ook de persoonlijkere vragen te beantwoorden.