Ga naar de inhoud

Marliet Webb

Graag help ik mensen bij het maken van keuzes in hun werk en leven. Samen onderzoeken wat past bij de persoon. Daar krijg ik energie van. Dat doe ik met een open houding en met oprechte interesse in de ander. Ik ben loyaal en eerlijk in wat ik doe en zeg. Ik kijk graag naar wat wel mogelijk is in situaties. De sterke kanten van mensen zijn daarbij het uitgangspunt.

Zelf heb ik in mijn werk en leven soms keuzes gemaakt die niet zozeer bij mijzelf pasten, maar meer bij mijn omgeving. Op die keuzemomenten had ik graag een goede loopbaancoach gehad. Dan had ik eerder ontdekt wat mijn sterke kanten zijn en waar ik blij van word. Ook was ik me dan bewust geworden dat je op elk moment in je leven een keuze kan maken, en dat jouw eigen keuze de beste keuze is die je op dat moment kan maken.

Ik ben gedreven en bereik graag mijn doel. Een nieuwe uitdaging ga ik enthousiast aan. Ik blijf mijzelf ontwikkelen door nieuwe dingen te leren en in de praktijk te brengen. Ook draag ik kennis graag over aan anderen. Met mijn levendige stijl van communiceren wil ik mensen inspireren. Ik ontdek graag waar ik anderen mee kan helpen. In mijn werk als advocaat en bedrijfsjurist kon ik deze sterke kanten al kwijt. Nu als loopbaancoach kan ik ze helemaal optimaal gebruiken.

Door mijn eigen werk- en levenservaring weet ik hoe belangrijk en fijn het is om tijd te nemen voor reflectie op jezelf, je werk en je leven. Ik help de ander daar graag bij!

Marliet

Ik heb ingezien dat ik al goed op weg was en wist wat ik wilde in mijn loopbaan, maar dit was voor mij het laatste zetje dat ik nodig had om door te pakken. Inmiddels zijn mijn jaarafspraken ook vastgelegd in mijn R&O. Verder heb ik ingezien dat de balans werk/prive nog wel eens wat onevenwichtig is en daar ga ik mee aan de slag. Ik vond het knap hoe jullie ondanks de digitale bijeenkomsten zoveel aandacht en gevoel hebben kunnen overbrengen in de workshops. Zeker de 1 op 1 gesprekken met Marliet waren voor mij waardevol omdat ze goed doorvroeg naar de kern en me echt wel een spiegel voor hield.