Ga naar de inhoud

Team

Wij zijn Eddie Gerritsen en Marliet Webb, de ‘harde kern’ van Bureau Gerritsen. Beiden zijn wij gedreven en ervaren in ons vak. We helpen je graag te ontdekken wat jouw unieke talenten en competenties zijn en hoe je deze verder kan ontwikkelen.

Netwerk

Wij hebben een uitgebreid netwerk van loopbaanprofessionals waar we met veel plezier mee samenwerken. Zo vinden we altijd een passende coach voor jouw vraagstuk.

Onze passie

Bij Bureau Gerritsen vragen we: ‘Waar ben jij uniek in?’. Elk mens heeft een unieke set talenten en competenties. Daarmee bouw je je leven en loopbaan op. Hoe ontdek je jouw talenten en hoe maak je daar een sterke kracht van in je werk?

Waarom Bureau Gerritsen?

Wij zijn uniek in het helder maken van jouw passie en toegevoegde waarde en die samen te vertalen naar werk. Voor een perfecte match tussen jou je functie/werk.

Kwaliteit

Als loopbaanprofessionals en coaches nemen wij ons vak serieus. Wij zijn lid van beroepsvereniging Noloc en zijn gecertificeerd Register Loopbaanprofessionals (RL). Wij laten ons elke vier jaar toetsen door een onafhankelijke commissie van het Noloc. Hierdoor is een permanente kwaliteitsbewaking gegarandeerd.

Dit traject heeft mij een spiegel voorgehouden. Zelfkennis is namelijk leidend. Ik vond de gesprekken zeer geslaagd en hebben mij het juiste houvast gegeven waar ik naar op zoek was.