Ga naar de inhoud

Speciale Loopbaanscan voor particulieren

  Ben je toe aan iets anders of wil je weer met plezier en energie naar je werk kunnen gaan? Met de Loopbaanscan van Bureau Gerritsen bereik je dat!

  Loopbaanscan voor particulieren

  Heb je bijvoorbeeld één van de volgende vragen:

  • Hoe kan ik in mijn huidige functie sterker tot mijn recht komen?
  • Ik wil volgend jaar een nieuwe functie; hoe bereid ik me voor?
  • Mijn baan vervalt; hoe verder?
  • Wat zou een volgende stap zijn in mijn loopbaan?
  • Hoe kan ik mij het best ontwikkelen?
  • Wat zijn nu eigenlijk mijn sterke kanten?

  Gespreksonderwerpen kunnen zijn:

  • Het goed verkennen van jouw vraag en loopbaansituatie.
  • Zelfreflectie, talenten, competenties en drijfveren: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, waar sta ik nu? Waar word ik blij van?
  • Opstellen van een persoonlijk profiel en personal brand: wat heb ik te bieden?
  • Welke rollen of functies passen bij mij? Waar wil ik naar toe?
  • Loopbaanplan met doelen en acties.

  Resultaat:

  • Je hebt een Persoonlijk Loopbaanplan waar je energie van krijgt.
  • Je kent je sterke kanten en kunt die goed overbrengen.
  • Je weet welke rol/functie/werkomgeving het beste bij je past.

  Als je belangstelling hebt voor zelfstandig ondernemerschap of in een rol als zzp-er kun je overigens ook goed gebruik maken van deze Loopbaanscan.

  De Loopbaanscan is een compact persoonlijk begeleidingstraject en bestaat uit 4 bijeenkomsten met bijbehorende test(en) en opdrachten. Het is krachtig en sluit geheel aan bij je vragen en wensen. De aanpak is maatwerk en werkt toe naar een uitkomst waarmee je echt verder kunt. De Loopbaanscan heeft een speciale prijs voor particulieren van € 500,- (incl. BTW).

  Geldt bovenstaande niet voor jou, maar ken je wel andere mensen die toe zijn aan het nadenken over hun loopbaan en het lastig vinden om daarin keuzes te maken? Wijs ze dan op deze speciale Loopbaanscan, wij helpen ze graag verder!

  Ben je benieuwd? Neem dan contact met ons op. Je kunt bellen met Marliet Webb (035-6937811) of een email te sturen naar marliet.webb@bureaugerritsen.nl. We maken dan snel een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek.