Ga naar de inhoud

Uniek!

  Wij geloven dat je als mens en als werkend mens rond je veertigste levensjaar een eigen manier, een eigen vorm van leven en werken hebt ontwikkeld. Je hebt jouw manier gevonden. Jouw aanpak waarin je sterke kanten naar voren komen, waar je in gelooft en die je graag wil blijven toepassen en verbeteren. Dat maakt je uniek.

  Je weet en voelt wat jouw onderscheidende kennis, competenties en motivatie zijn en wat je er mee wil gaan doen.

  In ons bureau dagen wij iedereen uit om dat unieke in je persoon, in je manier van leven en werken op te sporen, te ontwikkelen en meer te laten zien. Dat leidt tot energie, zin in uitdaging of in werktermen: werkondernemerschap.

  Zo helpen wij onze cliënten zich persoonlijk en professioneel te ontwikkelen en ondernemender te zijn. Dat doen we in persoonlijke coaching en loopbaancoaching, in het begeleiden van werk naar werk en bij het begeleiden naar zelfstandig ondernemerschap.

  Wie werk wil kunnen vinden op de arbeidsmarkt moet beschikken over een krachtige Personal Brand, moet verhalen kunnen vertellen die overtuigen en weten op welke persoonlijke arbeidsmarkt je jouw kwaliteiten en brand kunt verkopen.

  Dat jij doelen haalt én persoonlijk en professioneel groeit, dat is onze uitdaging!

  Download hier het boekje “Durf uniek te zijn!”